De medezeggenschap campagne is begonnen, stem VKP lijst 3!

Van 10 april t/m 23 april kan je je stem uitbrengen voor de medezeggenschapsverkiezingen. We hebben een team van enthousiaste en gedegen collega’s die zich willen inzetten voor alle KLM-ers. Zij gaan voor een sterke KLM en willen mede invulling geven aan het succesvol beleid van de laatste jaren. De VKP is van mening dat er een sterke KLM moet zijn én blijven in de AF/KL groep. Maar wel met oog voor de medewerker. De New Deal binnen IT is een mooi voorbeeld waar VKP-ers succesvol aan meegewerkt hebben.

VKP Dichtbij, dat werkt!

Ook in de afgelopen periode heeft de VKP zich ingespannen voor baanzekerheid en goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. De VKP sluit cao’s af en is actief in het gehele bedrijf; de Ondernemingsraad, de Divisieraden en Groepscommissies, maar ook in het KLM Grondpensioenfonds, en landelijk in de Sociaal Economische Raad in Den Haag en internationaal laten we ook van ons horen.
Daarnaast zijn we als VKP een aanspreekpunt voor KLM-ers als er problemen op het werk zijn, als het gaat om carrièreadvies en adviseren wij in begeleiding naar andere functies. Wij zijn jouw maatje in goede en slechte tijden. Kortom, met de VKP sta je er nooit alleen voor!

Vanaf  10 april 2019  kan je 2 stemmen uitbrengen (1 op een kandidaat voor de OR en 1 op een kandidaat voor de lokale Groepscommissie). Op jouw e-mail adres ontvang je een directe link naar de digitale stembus. Maak gebruik van jouw stemrecht. Stem VKP, lijst 3!

Terug naar overzicht