Nog niet gestemd? Stem VKP lijst 3!

Dinsdag 23 april is de laatste dag dat je je stem kunt uitbrengen voor de KLM-medezeggenschapsverkiezingen. We hebben een team van enthousiaste en ervaren collega’s dat zich graag willen inzetten voor alle KLM’ers. Wij gaan voor een sterke KLM met oog voor de medewerker.

VKP Dichtbij, dat werkt!

Ook in de afgelopen periode heeft de VKP zich ingespannen voor baanzekerheid, voor goede arbeidsvoorwaarden en voor goede arbeidsomstandigheden.

Daarnaast helpen we KLM’ers die vragen hebben op arbeidsrechtelijk of arbeidsvoorwaardelijk vlak. En ook voor advies op het gebied van loopbaanontwikkeling kan een beroep op ons worden gedaan. Wij zijn jouw partner in goede en in slechte tijden. Kortom, met de VKP sta je er nooit alleen voor!

Je kunt twee stemmen uitbrengen (één op een kandidaat voor de OR en één op een kandidaat voor de lokale Groepscommissie). Op jouw e-mail adres heb je een directe link ontvangen naar de digitale stembus. Laat je invloed niet verloren gaan. Maak gebruik van jouw stemrecht. Stem VKP, lijst 3!

Let op!

Wij wijzen jullie er voor de goede orde op dat onder de naam ‘Voor Hoger KLM Personeel’ een vrije lijst is ingediend (lijst 14). Het is spijtig dat betreffende medewerkers voor die naam hebben gekozen, want het leidt tot misverstanden. Men zou kunnen denken dat het hier onze vereniging betreft (omdat we tot voor kort onder de naam VHKP bekend waren), maar dat is niet het geval.

Terug naar overzicht