Hulp gevraagd

Sinds enkele maanden heet onze vereniging de Vereniging van KLM Professionals (VKP). De VKP vertegenwoordigt, naast EAV’ers en MSG’ers, nu ook collega’s uit het A- en T-systeem. Ons motto is ‘voor KLM’ers, door KLM’ers’. Wij hebben al enkele tientallen collega’s uit het A- en T-systeem als lid mogen verwelkomen en zouden er nog veel meer aan ons willen binden. Dat maakt ons immers nog sterker als jouw belangenbehartiger.

De VKP staat voor …
✓ Baanzekerheid
✓ Goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden
✓ Een invloedrijke en betrokken medezeggenschap
✓ Goede collectieve- en individuele belangenbehartiging

Waarom ‘hulp gevraagd’? Wij vragen onze bestaande leden om de VKP onder de aandacht te brengen van de collega’s die nog geen lid zijn. Waarom zouden zij ook lid moeten worden?
✓ Omdat je ook buiten kantooruren een beroep op ons kunt doen bij vragen die met het werk verband houden ✓ Omdat wij vanwege onze achtergrond en ons netwerk heel goed weten wat er bij KLM speelt ✓ Omdat wij deskundig, bevlogen en betrokken zijn ✓ Omdat wij geen ‘schreeuwers’ zijn, maar redeneren op basis van argumenten ✓ Omdat wij méér zijn dan een vakbond

Natuurlijk moet KLM een competitieve luchtvaartmaatschappij blijven. Daar hebben we allemaal belang bij. Maar de concurrentiepositie van KLM is niet alleen gebaat bij vlootinvesteringen en besparingsprogramma’s. KLM is ook gebaat bij goed gemotiveerd, vaardig en gezond personeel, zowel op de grond als in de lucht. Wij zijn er om juist dat te bevorderen!

Nieuwe leden maken aanspraak op een welkomstgeschenk. Zij kunnen kiezen uit:
• een powerbank (ook voor draadloos opladen!)
• een luxe Watermanpen
• een jaar lang gratis het blad Luchtvaartnieuws digitaal en in de brievenbus

Breng je vóór 1 juli 2018 een nieuw lid aan, dan ontvang je een bol.com cadeaukaart van €20.

Bel: 020-6484679 of mail: ln.gn1566512728aleb-1566512728pkv@t1566512728aaira1566512728terce1566512728s1566512728

En kijk ook eens op onze website www.vkp-belang.nl

Terug naar databank