Vernieuwde website live

Wij hebben, zoals u kunt zien, onze website flink op de schop genomen. De nieuwe layout vormt het sluitstuk van de veranderingen die we in het kader van de transitie van VHKP naar VKP hebben doorgevoerd. Via onze nieuwsberichten zullen we u periodiek blijven berichten over actualiteiten en ontwikkelingen. De naam van de website (‘www.vkp-belang.nl’) is tot stand gekomen in het oerwoud van reeds bestaande domeinnamen. U zult via zoekmachines ontdekken dat de naam VKP meer voorkomt. Wij vertrouwen erop dat onze domeinnaam al snel als eerste zal oplichten.

Zoals bekend is een deel van onze website toegankelijk voor iedereen en een deel alleen voor onze leden. Dat was zo en dat blijft zo. Via deze link kunt u inloggen met het emailadres waar u onze nieuwsbrief op ontvangt. Daarna kunt u een wachtwoord aanmaken.

Niet alles is geschikt voor publicatie op onze website. Steeds vaker krijgen wij vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het personeelsbeleid van KLM. U kunt ons hierover altijd benaderen per email, telefonisch of door bij ons kantoor in Gebouw 144 op Schiphol-Oost langs te komen. Soms is de vraag te individueel; soms is de vraag te ingewikkeld om in een kort artikel te behandelen.

Terug naar databank